Tolóajtós beépített szekrény

Toló ajtós rendszerből hosszú távon gondolkozva, nem szabad a műanyagot használni, mert kezdetektől nehezebb a működése és később a kopás során, még nehezebbé válik, vagy teljesen használhatatlanná.

Ez miatt csak alumínium sínrendszert használunk a tolóajtókhoz. Rendszerünkhöz rengeteg kiegészítő tartozik:

  • Az ajtó szélén teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyú profil
  • Az ajtó alján végigfutó alumínium profil
  • Az ajtó felületébe illeszthető alumínium profil,ami által az ajtó felülete megbontható, akár több színre, akár tükrös-színes részekre felváltva
  • A fogantyús elembe behúzható porfogó kefe, mely megakadályozza a ruhák porosodását.

A fenti elemeket beépítve egy nagyon szép igényes tolóajtós szekrényt kapunk, körbe alumínium lezárással, könnyed működéssel, hosszú élettartammal.
A szekrény belső felépítése egyedi igény szerint történik. A hagyományos polcos-akasztós megoldáson kívül kérhet sok akasztós ruha esetén fentről lebillenthető ruhaliftet, kihajtható nadrágtartót, cipőtartó fém elemet, fém kosarat, belső fiókokat stb.

Az egyedi készítésű beépített szekrény-gardróbszekrény árára nincs külön listánk, mivel annyira változó méretben és igényben készül. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és e-mailben elküldi szekrénye befoglaló méreteit (szélesség, magasság, mélység), akkor küldünk rá egy előzetes árajánlatot.

Azonban, hogy legalább nagyságrendileg lehessen tudni mire, számíthat. Az alábbiakban, egy gyakran kért méret árát megadjuk:
Gardrób szekrény 260-275 cm széles. 260-270 cm magas. 60-65 cm mély 3 tolóajtóval,körbe az ajtókon alumínium fogantyú és dísz profillal, porfogó kefékkel, alumínium sínrendszerrel, akasztós kivitelben kb. bruttó 220 000 Ft+10% helyszíni beszerelés (belső függőleges válasz benne van az árban-belső polcok +2 000 Ft/db 80-100cm hosszúságban-tükör +10 000 Ft/m2-belső fiók +4 000 Ft/db). A konyha bútorhoz hasonlóan a gardróbszekrényeket is ingyenesen szállítjuk ki Önnek. Ez az ár messze alatta van a piacon kapható hasonló magas minőségű termékeknek.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!