Konyhabútor

Cégünk konyhabútorok gyártása során a készbútor gyártóktól eltérően nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket, és azok pontos kivitelezését tartja szem előtt.

Az egyedi készítésű konyhabútorok előnyei:

  • Az egyedi konyhabútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz. Nincsenek kötött méretek és formák.
  • Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a konyhába. Ilyenkor utólagos javításokat kell végezni, amivel a bútor „elveszítheti” eredetiségét 
  • Az egyedi konyhabútorok készítésénél pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván és pontosan úgy, ahogyan azt elképzelte.

A konyhabútor legyen időtálló, de mégis „divatos”. Ezért fontos, hogy elképzeléseit segítségünkkel a helyszínen és mintatermünkben is részletesen megtervezzük, átbeszéljük. Konyhabútoráról 3D-s látványtervet készítünk, hogy végül tökéletesen az Ön elképzelésének megfelelően legyen majd beszerelve.

A konyhabútor általában alsó és felső részből áll, de az utóbbi években elterjedt, hogy a felső szekrények helyett nyitott polcokat használunk tárolásra.

Az alsó szekrények magassága a lábazattal együtt 85 cm, a felső szekrényeké általában 72 cm, de ezek igény szerint lehetnek eltérőek is (mi sem vagyunk egyformák…). A konyhabútor korpuszát (testét) a legjobb minőségű anyagokból gyártjuk és szereljük, ABS élzárással. Ajtófrontjaink gyártásánál a legfőbb szempontok az időtállóság és a szép kivitelezés, legyen akár MDF, akár faajtó, festett, matt, vagy fényes kivitelezésű, klasszikus, vagy modern. A frontok készülhetnek akár üveg és rattan betétekkel is, valamint tetszőleges marásmintával.

A megfelelően gépesített konyhabútor elengedhetetlen része mai rohanó hétköznapjainknak. Ne töltsön több időt a főzéssel és mosogatással, mint amennyit feltétlenül muszáj! Bútoralkatrészeinket, (bútorlap, munkalap, vasalatok, tartozékok…) a legjobb minőséget gyártó cégektől szerezzük be.

Konyhabútorának elkészítését a tervezéstől a beépítésig vállaljuk, előre egyeztetett határidővel.

Hívjon most és tervezzünk együtt!

Fáradjon be hozzánk és találjunk megoldást igényeire, elképzelésére!

A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!