Gyerekbútor

Gyerek bútor

Ma már egyre inkább elterjedt, hogy a lehetőségekhez mérten a gyerekszoba bútort is az igényeknek megfelelően készítsék el. Itt is fontos a praktikus, jól átgondolt tervezés, mivel a szokásos holmikon kívül a játékok tárolását is figyelembe kell venni, babaszobában pedig a pelenkázó, kiságy is helyet kap. A gyermek bútorok készüljenek jó minőségű anyagból, legyenek könnyen tisztíthatók és strapabírók. A tervezésnél vegyük figyelembe az életkor sajátosságait, igényeit: ha jól tervezünk, gyerekbútorunk csak kisebb változtatásokat fog igényelni az évek múltával, de nem kell a teljes bútorzatot lecserélnünk.

A szekrényajtók készülhetnek akár 3D-s mesefigurás mintával, pl: Thomas, Shrek, Micimackó… A színek tárháza óriási, a variációk száma végtelen. A gyerekbútor készítésénél a legfontosabb a jó helykihasználás, hogy a lehető legtöbb hely maradjon a játékhoz… Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, árajánlatunkat.

A gyerekszoba bútorok részletekről érdeklődjön bemutatótermünkben, vagy kérje díjmentes helyszíni felmérésünket, árajánlatunkat!