Gardróbok

Tárolási megoldások: gardrób szekrények és beépített szekrények

Lakásvásárlásnál, költözésnél sokszor felmerül a kérdés : Lesz-e elég hely a ruháknak, cipőknek? Mekkora szekrény fér el a szobában? Melyik a legjobb kialakítás az én elvárásaimhoz?

Ezekre a kérdésekre a válasz egyetlen szó: gardrób!

A gardrób a 21. században már nélkülözhetetlen része, vagy helyisége otthonunknak. Térelválasztónak, dizájn elemnek is használhatjuk, de a funkcionalitás és a helykihasználás a legfontosabb elvárás egy gardróbbal szemben.

Az észszerűen kialakított gardróbszekrény nagy segítséget nyújt a téli-nyári ruhaváltásnál. Segítségével rendezetten, egy helyen tárolhatók az éppen nem használatos ruhák és cipők. Új építésű lakásokban, házakban egyre gyakrabban találkozhatunk a gardrób szobával. Ezek a helyiségek tetőtől-talpig be vannak építve polcokkal, szekrényekkel, egyéb tároló elemekkel. Egy ilyen, jól átgondolt rendszerrel az egész család ruhatárának elhelyezését megoldhatjuk.

Gardróbjának színei, kialakítása harmonizáljon a többi bútorral, a tapétával vagy a függönnyel. A lehetőségek szinte végtelenek! A korpuszt rengeteg anyagból választhatja ki, az ajtók betétjei lehetnek bútorlapból, festett üvegből, különböző tükrökből, de rattan és bambusz anyagból is el tudjuk készíteni.

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni otthonát.

Legyenek azok akár garderobe szekrények vagy  helyiségek, gardrób szerelvények, tolóajtók, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, ruhaliftek, famunkák egyedi elképzelés alapján.

Gardróbjának elkészítését a tervezéstől a beépítésig vállaljuk, előre egyeztetett határidővel.

Hívjon most és tervezzünk együtt!

Fáradjon be hozzánk és találjunk megoldást igényeire, elképzelésére!

A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben vagy a helyszíni felmérésnél!

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.