Fürdőszoba bútor

A készbútor gyártóktól eltérően cégünk nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt.
Az egyedi bútor lényege, hogy az Ön ízlésének, stílusának, igényének megfelelően készüljön el.

Az egyedi készítésű fürdőszoba bútorok előnyei:

  • Az egyedi fürdőszoba bútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz, nincsenek kötött méretek, sem kötött formák. Csak az Ön igénye és a fürdő mérete a fontos.
  • Az egyedi fürdőszoba bútor készítésénél pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.
  • Az egyedi készítésű fürdőszoba bútorok további nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusú, kinézetű bútort el lehet készíteni.
  • Tekintettel arra, hogy a fürdőszobák általában kis alapterületűek, viszonylag olcsón is be lehet őket rendezni.
  • A törölközők és egyéb tárgyak tárolását a fürdő adottságaira szabott, egyedi fürdőszoba bútorokkal könnyen meg lehet oldani.

Legyen fürdőszobája a nyugalom szigete, ahol mindennek megvan a helye: törülköző, fürdőköppeny, tisztálkodási szerek, wellness kellékek  egy jó pihenéshez otthon.

Az általunk készített fürdőszoba bútorok (polcok, szekrények, tárolók) minőségi anyagból készülnek, így rendkívül strapabírók.
Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni fürdőszobáját is.
Legyenek azok akár tükrös fürdőszoba szekrények, vagy egyedileg kialakított tárolók, fürdőszoba polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.

Egyedi készítésű fürdőszoba bútorok kivitelezését főleg Budapesten, és Pest megyében vállaljuk

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!
A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.